söndag 2 april 2017

Sommartid

Just som snön nästan hade försvunnit blev det snö och slask igen. Lyckligtvis lär det bli en kortvarig takatalvi. Nu njuter vi av de ljusa kvällarna. Jag föredrar faktiskt sommartid framom vintertid. Att man kan gå ut ännu efter middagen är befriande. Sen struntar jag faktiskt i om det är ljust klockan fyra eller fem på morgonen.
Filip stortrivs ute. Han kan hålla på och pyssla i sandlådan hur länge som helst och den stora skillnaden mellan utelek och innelek är att Filip sysselsätter sig själv utomhus medan han kräver intensivt sällskap inne.

Idag tog vi nästan identiska bilder jämfört med för nästan prick ett år sedan. Cykeltur till Fallkulla i grådaskigt väder för att titta på de nyfödda lammen.

Förra året.

Idag. Jag hade valt samma outfit också.


Årets.



Pölar är pop just nu. Det tycks vara något som fascinerar de flesta i den här åldern. Finns det risk för pölar även om solen skulle skina är det bäst att välja gummistövlar. För vem går väl runt en pöl om man kan gå rakt igenom?

Våren är så välkommen nu! Den kommer att gå med rasande fart. I väntan på sommarlovet passar vi på att söka sol och värme lite längre söderut.

Jans resfeberrim från igår:
Efter en vecka håller vi på
att packa biksun och solkräm också...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar